Contact

Winkel

Contact

Openingstijden

Heb je vragen?

Stel hier al je vragen over niche parfums

FAQ

Als we denken aan nicheparfums, denken we aan luxe en uniciteit. In de wereld van geuren onderscheiden we twee soorten: prestige en niche. Prestige parfums zijn te vinden in uw plaatselijke parfumerie en zijn afkomstig van bekende parfumhuizen. Denk aan Chanel, Dior, Gucci… Nicheparfums komen van kleinere, vaak onbekende parfumhuizen (tenzij je een echte parfumnerd bent zoals wij). Niche-parfumhuizen implementeren graag een hoger niveau van luxe in hun merk. Deze show wordt niet alleen weerspiegeld in hun verpakking, maar ook in de geuren zelf. Door het gebruik van zeldzame, unieke en vaak gedurfde parfumingrediënten creëren ze zeldzame geurcomposities. Nichegeuren zijn wat ons betreft een terechte trend en daarom geven we je graag vijf redenen waarom je voortaan voor niche moet gaan!

Ja absoluut! We werken alleen met 100% authentieke parfums die zijn gekocht bij geautoriseerde leveranciers of van de merken zelf. We werken nooit met vervalsingen of imitaties; dit is een beleid dat we zeer serieus nemen.

Ja, je kunt je eigen niche parfums kiezen via onze shop. Elk parfum dat we op de website aanbieden, kan worden toegevoegd aan je winkelmand. 

Onze Niche parufums worden in  verschillende maten aangeboden op onze website. U kunt zelf kiezen welk formaat het beste bij uw bestelling past. 

Bij So Perfume kunt u op diverse manieren betalen:

  • per Ideal. U betaalt online per Ideal (bij vrijwel alle Nederlandse banken mogelijk). Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.
  • per PayPal. U betaalt online via uw PayPal account. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.
  • Mr. Cash. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. 

Ja, er zijn bezorgkosten. De prijzen zijn exclusief bezorging. Bij bestellingen boven de €50,00 worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Wij staan graag voor u klaar om u bij uw bestelling te assisteren. 
Voor welke vraag dan ook, u kunt ons bereiken middels de button links onderin het scherm “neem contact op”.

Onze winkel

Deze website maakt gebruik van “cookies” om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

[language-switcher]