So Perfume

Luxe parfums | Niche parfums | Designer parfums

Bekijk ons aanbod

So Niche

Niche betekent 'anders' en niet iedereen willen plezieren. DIT IS HET BEGIN VAN EEN BEWUSTZIJNSREIS, Waarin parfum een persoonlijke reflectie is van jezelf.
WIJ zijn EEN Parfumerie die unieke geuren beschikbaar maakt.

YES , YOU'RE UNIQUE

Zomergeuren

Er zijn talloze nieuwe geuren die perfect zijn voor de zomer, dus het vinden van je nieuwe favoriete zomerse geur zal gemakkelijker zijn dan je denkt, dat beloof ik. Onze keuzes die ik hieronder heb opgenomen, komen rechtstreeks uit de persoonlijke collecties van ons team, dus ze zijn uitgeprobeerd en getest door ons team van redacteuren, zelfs op de meest snikhete zomerdagen. Sommige van deze geuren zorgen ervoor dat je een reis naar een nog warmere plek wilt boeken, terwijl andere herinneringen oproepen aan het eten van sappige zomerperziken en sinaasappels, maar natuurlijk met een volwassen tintje.

Kortom, er is geen reden om dit onzichtbare accessoire niet in je routine op te nemen, zelfs als het gewoon in het comfort van je huis wordt gedragen. Kijk vooruit en ontdek enkele van onze favoriete zomergeuren die je zeker naar Bali, de Bahama’s, Italië of waar je volgende vakantie ook zult brengen.

Onze winkel

Het ervaren is natuurlijk het beste

Een deel van onze collectie vindt u in onze winkel in Den Haag. De winkel is zes dagen per week geopend, de koffie staat klaar en ons personeel adviseert u graag.

Het leuke is dat u bij onze showroom de geuren kan uitproberen, met onder andere het grootste assortiment niche parfums van Den Haag. Klanten die hun parfums ophalen of uitzoeken combineren dit vaak met een bezoek aan So Perfume. We hebben Niche Parfums in alle soorten en maten.

Online bestellingen die gedaan zijn via onze webshops  kunnen  ook opgehaald worden in de winkel in Den Haag. U kunt hiervoor kiezen in plaats van de bestelling te laten bezorgen. Zodra de bestelling klaarligt, krijgt de klant een e-mailbericht van ons.

Niche Parfums

Niche betekent ‘anders’ en niet iedereen willen plezieren. 

De opkomst en het succes van nicheparfums is niet onopgemerkt gebleven bij designermerken, steeds meer exclusieve lijnen zijn er de laatste jaren geïntroduceerd. Deze lijnen zijn duurder en zijn niet in elke parfumerie te vinden, zoals bij ons in de winkel.

You have good and less good perfumes in every category and price range. Original creations and copy cats. In that respect, whether a perfume is ‘niche’ or not is actually irrelevant. It is a term that is confusing, misused and says little. 

De kans is groot dat u nog nooit van de merken die wij aanbieden heeft gehoord. Je zou ze ‘niche’ kunnen noemen. Maar daar gaat het niet om. We selecteren zorgvuldig en ijverig merken met een verhaal. Creaties van gepassioneerde mensen die we bewonderen, die hun hart en ziel in hun merk steken en met wie we een persoonlijke relatie hebben. Het gaat ons niet zozeer om het merk, maar om de mensen, de parfums en de emoties die ze kunnen oproepen.

Montale Paris

Montale parfum is op een unieke wijze ontstaan. De oprichter, Pierre Montale, bracht zijn jaren door in de golfstaten, waar hij parfums creëerde voor het Koninklijk huis van Saudi-Arabië. Tijdens zijn terugkeer naar de hoofdstad van Frankrijk, Parijs, had hij voldoende inspiratie opgedaan. Deze inspiratie gebruikte hij om het unieke merk “Montale” te kunnen creëren. De heerlijke geuren van Montale zijn een combinatie van het verre Oosten, de Arabische wereld en Pierre zijn liefde voor fijne geuren. Iedere geur is met veel passie gemaakt en dat merkt u ook bij iedere geur van het exclusieve merk.

“Vloeibaar goud”

Pierre Montale is al ruim 30 jaar actief als parfumeur. Hij is een internationaal erkend expert op het gebied van niche parfum. Zo kunnen we vaak het adelaarshout tegenkomen in zijn geuren, ook bekend als ‘oudh’. Het wordt vaak aangeduid als “vloeibaar goud”. Montale Parfum wordt wereldwijd verkocht, maar slechts bij enkele verkooppunten. Het merk wil daarmee haar exclusiviteit bewaren. 

Deze website maakt gebruik van “cookies” om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

[language-switcher]