Over ons

Dé plek voor bijzondere parfums en persoonlijk advies

Onze Parfumerie is gevestigd aan de Royal shopping district in Noordeinde 7 Den Haag, verliest nooit zijn basisprincipes uit het oog: zeldzaamheid, ontdekkingen, verwondering, nuances, vreugde, vooringenomenheid, trouw, elegantie, gevoeligheid en een onuitputtelijke nieuwsgierigheid die de stichter en zijn jarenlange partners op een aanstekelijke manier inzetten op een markt die voortdurend in ontwikkeling is.

In het verlengde van de Parfumerie biedt onze site een gloednieuwe ervaring met talrijke functionaliteiten die u voortaan toelaten om het olfactorische profiel van een parfum te lezen volgens de verbeelding van de ontwerper of artistiek directeur, en om via meerdere toegangspunten (grondstoffen, parfumeur, olfactorische families, merken, ...) te bepalen welk parfum het best bij uw behoeften past. Test meerdere geuren thuis uit, om in een ontspannen sfeer de rijkdom van een olfactorische ontdekking te ontdekken en te beleven, net zoals ze in de winkel worden aangeboden.

Onze collectie

Onze Merken

Onze winkel

Voor vrouwen en mannen bieden we persoonlijk en professioneel geuradvies en laten hen de mooie parfumerie (her-) ontdekken. Voor de liefhebber, voor hen die kwaliteit zoeken, zich graag onderscheiden en iets bijzonders dragen heten wij u graag welkom in de wondere wereld van parfum en geur in onze winkel in Den Haag. Ook kunt u online onze parfums ontdekken en bestellen. 

You're unique

Een nicheparfum geeft u een totaal nieuwe beleving aan een parfum. Niche geuren zijn exclusief.

Bekijk hier een greep uit onze collectie exclusieve collectie.

Deze website maakt gebruik van “cookies” om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

[language-switcher]