Zomergeuren

Niche parfum

Zomergeuren

Vind je unieke zomer geur

Het is zomer! Hierdoor kunnen we weer genieten van zonnige parfums met fruitige en frisse elementen. Probeer deze zomer je horizon te verbreden. Niet door naar een verre bestemming te reizen, maar door een nieuw parfum te kiezen! Ga deze zomer voor een uniek parfum dat je nog nooit hebt geroken en probeer niche. Nicheparfums zijn afkomstig van kleinere parfumhuizen en staan bekend om hun bijzondere ingrediënten en bijzondere geurcomposities. Bij So Perfume hebben we een ruim aanbod van de meest bijzondere en zeldzame nicheparfums. Bekijk hieronder onze collectie met de leukste nicheparfums voor de zomer!

Selectie Zomergeuren

Xerjoff

Xerjoff

Scoor nu je unieke zomergeur.

Xerjoff werd gelanceerd door Sergio Momo en Dominique Salvo met als doel de meest luxueuze materialen te mengen om de meest welvarende wereldwijde levensstijlen aan te vullen.

Net zo verrijkend als wat erin zit, is elke Xerjoff-parfumfles een juweel om te koesteren, een creatie van artistiek glaswerk in een luxe verpakking die de zeldzame en verfijnde ingrediënten bevat die unieke geurdimensies doen ontbranden. Praten over Xerjoff betekent voorbij de olfactorische dimensie gaan, een groter universum betreden.

Deze website maakt gebruik van “cookies” om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

[language-switcher]